Countries
Job Category
Languages
Reset

Iza scene.

Što nam znači T:Life? Više je nego samo plata. To je pripadnost timu koji te podržava. To je razvoj tvoje karijere i otvorenost za učenje novih stvari. To je uživanje u poslu znajući da pazimo na tebe. Nemoj nam vjerovati samo na riječ. Provjeri T:Life, upoznaj neke od naših zaposlenika i vidi šta ti Transcom može ponuditi.

Zaviri iza uspjeha.

Kad postaneš dio Transcom tima, samo nebo je granica. Izgradi karijeru radeći s nekim od najuzbudljivijih brendova na svijetu i učeći od najboljih. Sve počinje s tobom i tvojim talentom.

Provjerite slobodna radna mjesta

Što ti imaš od toga?

Ne kažemo tek tako da ljudi čine razliku. To je temelj svega što radimo. Nudimo ti razne benefite kako bi dobio/la najviše što možeš od Transcoma.

Zajedno smo bolji.

U Transcomu smo različiti po prirodi i inkluzivni po izboru. Raznolikost je bit onoga što jesmo i uključenost je način na koji osiguravamo da svi budu tretirani pošteno i s poštovanjem. Njegujemo je i uživamo u rezultatima.

Ponosan što jesam

Posvećeni smo svim našim ljudima i uvijek ispunjavamo svoja obećanja. Povjerenje, poštovanje i prihvaćanje nalaze se u našem Code of Conductu kako bi svaki član naših timova mogao biti ono što jest. Bez obzira na koji način živimo i volimo.

Rad i porodica

Znamo da je porodica najvažnija i tu smo da podržimo. Stoga podržavamo roditelje koji rade da imaju oboje. Bez obzira znači li to više fleksibilnosti, poticaja ili jednostavno pružanje okruženja gdje ti i tvoja porodica možete rasti.

Dođi takav kakav jesi

Prepoznajemo unikatne stvari i slavimo mnoge načine na koje možemo učiti od zajedničkih i individualnih iskustava. Naša inkluzivna kultura pomaže da proširimo naše perspektive i pokrenemo inovacije.

Zaviri u T:Life.

Je li netko rekao "timski duh"? Bez obzira je li u pitanju virtualni porodični magični šou, zajedničko čišćenje okoline ili izazov na duel upućen lokalnom prvaku u stolnom tenisu, volimo se zajedno zabavljati.

Ponosan sam što radim za kompaniju koja traži i postupa na osnovu iskrenih povratnih informacija od zaposlenih. Konzistentno smo rangirani kao jedna od najboljih domaćih kompanija!

Vicente

CSR

Rad od kuće