Countries
Locations
Job Category
Languages
Reset
Pozicione të lira
woman talking on the phone

Ambiciet e mëdha janë të mirëpritura.

Ne jemi te vendosur per suksesin e klieneteve tane dhe per suksesin tuaj gjithashtu! Behu pjese e nje skuadre qe interesohet per ju. Puno me firmen me te dashur boterore. Behu i njohur si nje lojtar i mire i skuadres si dhe mbeshteti te tjeret. Rritu aq sa ti do, shko aq larg sa mundesh. Nje e ardhme e suksesshme po te pret!

Nise udhetimin tend me Transcom sot

Suksesi juaj është suksesi ynë.

playing

Gjenerata e te punuarit nga kudo.

Nderto nje karriere te shkelqyer duke punuar nga shtepia. Nuk ka rendesi nese punoni nga shtepia apo ne nje nga deget tone, ju do te ndiheni i mbeshtetur dhe i mirepritur qe ne diten e pare. Per vite me radhe ne i kemi mbeshtetur njerezit tane per tu bere te suksesshem si duke punuar nga shtepia ashtu edhe duke punuar ne zyre. Hidhi nje sy mundesive te punes nga shtepia!

Eksploroni të gjitha vendet e punës

Tashmë gati për ju.

Ne jeni nje komunitet global me eksperte vendas. Te gjithe kurioze, te prirur per te mesuar gjate gjithe jetes dhe te gjithe te vendosur drejt firmave me te dashura boterore. Dhe ne duam qe ti te na bashkohesh.

Njerëzit

Vendndodhjet

shtetet

Gjuhët

Na njihni më mirë.

T:Life

Pse na pëlqen të punojmë në Transcom?

Zbulojeni këtu

Vendndodhjet

Mund të jemi shumë pranë.

Na gjeni këtu

Pozicione të lira

Ne jemi gjithmonë në rritje.

Gjeni punën tuaj të përsosur

Çmimet dhe vlerësimet Transcom

The Stern Magazine

Transcom was awarded as one of the best employers in Germany.

Punëdhënësi kryesor Transcom Spain

Transcom Spain certifikohet si Punëdhënësi Kryesor për të katërtin vit radhazi

Flexjobs

Ndër 100 kompanitë më të mira të punës në distancë në 2022!

KARRIÄRFÖRETAG

Emërtuar një kompani karriere 2021 si për studentët ashtu edhe për njerëzit me përvojë

Ylli global në rritje (Grupi i Shërbimit të Informacionit)

Ylli Global në Ngritje në Qendrën e Kontaktit - Tregu i Shërbimeve të Përvojës së Klientit

Çmimet e CEO të Azisë

Punëdhënësi më i mirë i vitit për 2020, Circle of Excellence Awardee Company Diversity, Circle of Excellence Awardee më Inovatori

Çmimet ACES

Vendi i punës më me ndikim në Azi për vitin 2020, Vendi më i mirë i punës në Azi për vitin 2020

ABSL Polonia

Anëtar i shoqatës së liderëve të biznesit 2021

Forbes

Top 10 nga 100 kompanitë më të mira për punë në distancë në 2021

Frost & Sullivan

Njohur nga Frost & Sullivan si Lider i Shërbimit të Klientit për Kontaktin e Klientit në Azi Paqësor

Matrica e majës së Everestit

Transcom u njoh si Star Performer nga Everest Group

Le të fillojmë diçka të shkëlqyer.