Countries
Locations
Job Category
Languages
Reset

Iza scene.

Šta nam znači T:Život? Više je nego samo plata. To je pripadnost timu koji te podržava. To je razvoj tvoje karijere i otvorenost za učenje novih stvari. To je uživanje u poslu znajući da pazimo na tebe. Nemoj nam verovati samo na reč. Pregledaj T:Život, upoznaj neke od naših zaposlenih i vidi šta ti Transcom može ponuditi.

Zaviri iza uspeha.

Kad postaneš deo Transcom tima, samo nebo je granica. Izgradi karijeru radeći s nekim od najuzbudljivijih brendova na svetu i učeći od najboljih. Sve počinje s tobom i tvojim talentom.

Proverite slobodna radna mesta

Šta ti imaš od toga?

Ne kažemo tek tako da ljudi čine razliku. To je temelj svega što radimo. Nudimo ti razne benefite kako bi dobio/la najviše što možeš od Transcoma.

Zajedno smo bolji.

U Transcomu smo različiti po prirodi, a inkluzivni po izboru. Raznolikost je suština onoga što jesmo i uključenost je način na koji osiguravamo da svi budu tretirani pošteno i s poštovanjem. Negujemo je i uživamo u rezultatima.

Ponosni smo

Posvećeni smo svim svojim ljudima i uvek održavamo svoja obećanja. Poverenje, poštovanje i prihvatanje su zapisani u našem Kodeksu ponašanja, tako da svi koji rade u našim timovima mogu da se osećaju bezbedno da budu upravo ono što jesu. Bez obzira na način na koji živimo i volimo.

Rad i porodica

Znamo da je porodica najvažnija stvar i tu smo da to podržimo. Podržavamo zaposlene roditelje kako bi imali sve – i porodicu i uspešnu karijeru. Bilo da to znači više fleksibilnosti, podsticaja ili jednostavno pružanje okruženja u kojem ti i tvoja porodica možete rasti.

Dođi takav kakav jesi

Prepoznajemo unikatne stvari i slavimo mnoge načine na koje možemo učiti od zajedničkih i individualnih iskustava. Deleći i poštujući međusobne razlike možemo postati bolji zajedno. Naša inkluzivna kultura nam pomaže da proširimo svoje perspektive i pokrenemo inovacije.

Zavirite u T:Život.

Da li je neko rekao "timski duh"? Bilo da je u pitanju "virtuelna porodična mađioničarska emisija", zajedničko čišćenje komšiluka ili izazivanje lokalnog šampiona u stonom tenisu na duel, volimo da se zabavljamo zajedno.

Ponosan sam što radim za kompaniju koja traži iskrene povratne informacije od svojih zaposlenih i postupa u skladu sa tim. Stalno smo rangirani kao jedna od najboljih kompanija za rad na daljinu!

Vicente

CSR

Rad od kuće