Countries
Locations
Job Category
Languages
Reset

Позади сцената.

Што нам ни значи T:Life? Тоа е повеќе од само плата. Тоа значи припадност во тим. Ја подобрува Вашата кариера и вклучува многу можности за учење. Подразбира уживање во работата додека стоиме зад Вас. Не мора да им верувате на нашите зборови. Проверете го T:Life, запознајте некои од нашите вработени и видете што нуди Transcom!

Да започнеме нешто повеќе од совршено.

Кога ќе станете дел од тимот на Transcom, нема ограничување до каде можете да одите. Изградете ја Вашата кариера работејќи со некои од највозбудливите светски брендови додека учите од најдобрите. Сè започнува од Вас и Вашиот талент.

Истражете ги отворените работни позиции

Што е тоа за вас?

Ние не велиме дека само дека луѓето се тие кои ја прават целата разлика. Тоа е суштината на сè што правиме. Затоа Ви нудиме можности за да го извлече максимумот од вас како дел од тимот.

Together is better.

Во Transcom, ние сме разновидни по природа и инклузивни по избор. Различноста е во срцето на тоа кои сме ние, а инклузијата е начинот на кој гарантираме дека сите се третирани праведно и со почит. Ние го негуваме и уживаме во резултатите.

Горди што постоиме

Ние сме посветени на сите наши луѓе. Довербата, почитта и прифаќањето се запишани во нашиот Кодекс на однесување, така што секој што работи во нашите тимови може да се чувствува безбедно да биде токму тоа што е. Без разлика како живееме и што сакаме.

Работа и семејство

Знаеме дека семејството е најважното нешто, затоа ги поддржуваме вработените родители за да се уверат дека можете да го остварите сето тоа. Без разлика дали тоа значи поголема флексибилност, стимулации или едноставно обезбедување на средина каде што Вие и Вашето семејство можете да просперирате.

Дојдете какви што сте

Ги препознаваме работите кои се уникатни и ги вреднуваме многуте начини на кои можеме да научиме и од заедничките и од индивидуалните искуства. Со споделување и почитување на она што не прави различни едни од други, можеме да станеме подобри заедно.

Ѕирнете во Т: Живот.

Дали некој спомена тимски дух? Без разлика дали се работи за „виртуелно семејно магично шоу“, за заедничко чистење на населбата или пак предизвикување на шампионот во пинг-понг на дуел, сакаме да изнаоѓаме начини да се забавуваме заедно.

Горд сум што работам за компанија која бара искрени критики од своите вработени и постапува соодветно. Постојано сме рангирани како една од најдобрите компании за работа на далечина!

Висенте

CSR

Работа-од-дома

Да започнеме нешто брилијантно.