Transcom Karriär

“Më pëlqen të punoj në Transcom për mundësitë e shumta në karrierë dhe zhvillim që ofron kompania. Shumëllojshmëria e detyrave dhe bashkëpunimi në grup më bëri menjëherë të vlerësoj ambientin e punës”
Karrierë@Transcom
Rrituni me ne! Filloni karrierën tuaj profesionale në Transcom sot, dhe zbuloni se si të krijoni përvojën më të mirë të shërbimit ndaj klientit ndonjëherë.
Njerëzit tanë
albania.png

Ne jemi një punëdhënës që punëson mijëra profesionistë të rinj çdo vit: kjo është arsyeja pse ne formojmë dhe vlersojmë në maksimum njerëzit tanë.

A jeni i pasionuar, a doni sfidat, a doni të ndihmoni të tjerët dhe të punoni duke u argëtuar? Në Transcom ne ju ofrojmë mundësi të ndryshme në karrierën tuaj

Sipas punonjësve tanë, mjedisi i punës dhe marrëveshja me kolegët paraqesin dy përparësitë tona kryesore.

Pozicionet e hapura

Transcom

Transcom është një lider botëror në shërbimin e klientit: ne ofrojmë shërbime të kujdesit ndaj klientit, shitje, mbështetje teknike dhe shërbime për mbledhjen e të dhënave. Çdo ditë ekspertët tanë me eksperiencë prej 29,000 klientësh menaxhojnë mbi 1.5 milionë ndërveprime të klientëve në 33 gjuhë në mbarë botën.

Gjithmonë jemi mbështetur në njerëz të motivuar dhe të përgatitur, që ofrojnë një eksperiencë të shkëlqyeshme në shërbimin e klientit në çdo situatë dhe përmes të gjithë kanaleve në dispozicion.

Çdo vit ne punësojmë mijëra të rinj që varen jo vetëm nga performanca jonë, por edhe nga e ardhmja jonë.

Në biznesin tonë me të vërtetë mund të themi se njerëzit bëjnë dallimin!

 

Try this quiz to find out which job best fits your skills and interests

Answer the questions below by selecting the number that describes your skills and see what jobs matches most closely. If you leave the questions blank you will find all current open positions.

Sa të angazhuar jeni në shoqëri?
Sa shpesh vendosni se çfarë të bëni me miqtë tuaj?
A ju pëlqen të punoni me afate?
Është zgjidhja e një problemi e kënaqshme për ju?
A ju pëlqen të ndihmoni njerëzit?

Njerëzit tanë

Më pëlqen shumë puna ime, stafi dhe kolegët. Kemi krijuar një ambjent mikëpritës dhe për kolegët e rinj që hyjnë në kompaninë tonë në hapat e para të karrierës së tyre.Lexo më shumë
Në shumë pak kohe u bëra Team Leader dhe brënda dy viteve Busines Manager në projekte te ndryshme disa prej të cilave arritën të kishin staff deri në 300 persona.Lexo më shumë

Transcom në Shqipëri

Zyrat tona

Kontakt