Специјалист за корисничка поддршка со фламански јазик (м/ж)

Location: North Macedonia

Job category: Customer Service Representative (CSR)

Language:

Стани дел од новиот тим за нашиот проект со фламански јазик! Станува збор за проект во областа на корисничката поддршка за еден од нашите странски клиенти чија примарна дејност е поврзана со прехрана и комплетна достава на намирници кои се нарачани од страна на потрошувачите со цел олеснување на нивните секојдневни кулинарски активности. За овој проект е предвидена интересна и динамична обука, а развојот на комуникациските вештини е загарантиран! Работната позиција не вклучува продажба.


Што ти нудиме?

 • Конкурентна плата од 59.040 денари
 • Платена обука
 • Месечен систем за наградување
 • Бонуси за препораки на пријател

 • Пријатна и динамична работна атмосфера

 • Можност за личен и професионален напредок - новиот тим штотуку се формира и ќе бидат потребни идни лидери

 • Можност за стекнување меѓународно искуство во текот на кое ќе запознаеш многу колеги од целиот регион


Придружи ни се како Специјалист за корисничка поддршка со фламански јазик

 • Работата започнува со обука со која ќе се запознаеш со системот за работа и процесите потребни за нејзино успешно извршување
 • Ќе им нудиш поддршка на корисниците и навремено ќе одговараш на нивните прашања
 • Прашањата кои ќе ги добиваш од страна на корисниците најчесто се поврзани со нудење помош и давање информации во врска со производите и услугите кои компанијата ги нуди
 • Секојдневно ќе комуницираш на фламански јазик
 • Ќе имаш целосна поддршка од својот тим лидер како и од останатите членови на тимот

Што бараме?

 • Одлично познавање на фламански јазик (зборување и пишување)
 • Основно познавање на компјутерско работење
 • Одлични комуникациски вештини
 • Љубопитност и желба за учење на нови работа
 • Способност за тимска работа и работа во динамично опкружување
 • Желба за подобрување и развивање на себеси од личен и професионален аспект
 • Претходно работно искуство со корисничка поддршка/продажба се смета за предност


Како изгледа животот во Транском?
Во Транском сме неуморно посветени. На нашите клиенти и едни на други. Секој ден некој започнува свое патување со Транском. Искористувајќи го потенцијалот кој го има денес и претворајќи го во вештини корисни за во иднина. Добивајќи признанија за напорната работа, тимскиот дух и поддршката на другите. Поткрепувајќи позитивни, трајни промени во своите тимови и заедници. Такви сме ние во Транском. Овде се грижиме и навиваме едни за други. Вклучени сте, баш такви какви што сте, уште од првиот ден. А со вистинскиот начин на размислување, нема граници за тоа колку далеку можеме да одиме заедно.

Share this job

More jobs like this