Специјалист за излезни повици на германски јазик (м/ж)

Location: North Macedonia

Job category: Customer Service Representative (CSR)

Language:

Дали си подготвен/а за кариера во која секој ден открива нови можности и е исполнет со возбуда? Замисли се себеси во динамична улога на Специјалист за излезни повици на германски јазик за еден од најголемите синџири за достава на свежа храна каде што секојдневно комуницираш со клиенти обидувајќи се да им го подобриш животот преку големиот избор на свежи производи. Придружи ни се на ова забавно патување и биди гласот на вкусната свежа храна во светот што зборува германски јазик!


Што ти нудиме?

 • Конкурентна плата: почнувајќи од 47.300 денари;

 • Бонус за добредојде од 12.300 денари;

 • Можност за добивање на договор за вработување: гаранција за стабилност во кариерата;

 • Приватно здравствено осигурување: твоето здравје е наш приоритет;

 • Платена обука: инвестираме во твојот успех;

 • Месечни бонуси за перформанси: трудот заслужува признание;

 • Бонуси за препораки: награда за твојата лојалност;

 • Работно време организирано само во прва смена;

 • Неработни викенди: поминете го викендот уживајќи во омиленото хоби или заедно со најблиските;

 • Проширување на вашите знаења: со нашата компаниска платформа за учење стекни нови вештини;

 • Кариерен развој: патеката на твојот напредок исцртај ја заедно со нас;

 • Глобално искуство: бидејќи имаме многу колеги од целиот регион кои со нетрпение чекаат да те запознаат!


Придружи ни се како Специјалист за излезни повици на германски јазик!

Твојот работен ден ќе биде комбинација од:

 • Секојдневна употреба на германскиот јазик: комуникација со старите и актуелните клиенти на компанијата за достава на свежи намирници преку презентација на актуелните промоции;

 • Подобрување на корисничкото искуство: споделувај информации и совети за најновите подобрувања на услугите кои компанијата ги нуди;

 • Персонализирани решенија: спој ги потребите на клиентите со совршените понуди;

 • Ќе имаш целосна поддршка од својот Тим лидер како и од останатите членови на тимот;

Што бараме?

 • Германски гуру: задолжително течно познавање на германскиот јазик (усна и писмена комуникација);

 • Основни познавања од работа на компјутер;

 • Можност за работа од канцеларија во Скопје;

 • Одличен комуникатор: ефективна, јасна и транспарентна комуникација;

 • Љубопитна личност: жед за стекнување нови знаења;

 • Тимски играч: желба за отворена соработка со цел остварување на заеднички цели;

 • Амбициозност: личен и професионален развој е твоја цел;

 • Претходно работно искуство во оваа област се смета за предност но не е задолжително;


Како изгледа животот во Transcom?
Во Транском сме неуморно посветени. На нашите клиенти и едни на други. Секој ден некој започнува свое патување со Транском. Искористувајќи го потенцијалот кој го има денес и претворајќи го во вештини корисни за во иднина. Добивајќи признанија за напорната работа, тимскиот дух и поддршката на другите. Поткрепувајќи позитивни, трајни промени во своите тимови и заедници. Такви сме ние во Транском. Овде се грижиме и навиваме едни за други. Вклучени сте, баш такви какви што сте, уште од првиот ден. А со вистинскиот начин на размислување, нема граници за тоа колку далеку можеме да одиме заедно.

Share this job

More jobs like this