Norsktalende kundesupport til premium bilmerke i Stockholm

Location: Sweden, Stockholm

Job category: Customer Service Representative (CSR)

Language: English, Norwegian

Akkurat nå er vi på jakt etter norsktalende som ønsker å flytte til Sveriges hovedstad - Stockholm!

Har du interesse for biler? Brenner du også for å skape gode kunderelasjoner, yte profesjonell service og samtidig arbeide mye på eget ansvar? Da kan du bli vår nye kollega!


Hos oss leverer vi kundeservice i verdensklasse på fire ulike språk - dansk, finsk, norsk og svensk. Du kommer til å bli en del av vårt norske team. Hos oss finner du en inkluderende arbeidsplass med trivelige kollegaer og muligheter for deg å vokse både profesjonelt og personlig.


Hva vi tilbyr vi deg?

Hos oss får du en mulighet til å utvikle og vokse som individ. Her kan du bygge en karriere, blant annet innom produktkunnskap og lederskap. Din ansettelse starter med et introduksjonsprogram der du får lære deg bruk av verktøyene du trenger i rollen. Vi har fire år på rad blitt kåret til et av Sveriges Karriere foretak, 90% av våre ledere har startet sin reise som kundekonsulent på første linje og hvert år utdanner vi i snitt 30 nye ledere. Vi sitter i et fint og herlig lokale i Kista med tilgang til både gym og en fin takterasse. Utover dette tilbyr vi også:

  • Flyttepakke: Transcom betaler for flybilletten og de første to ukene på et hotell i nærheten av kontoret

  • Pensjonsordning

  • Helsepenger

  • Adgang til gratis fitnesscenter og sauna på kontoret

  • Rikskortet - nedsatte måltider

  • Utviklingsmuligheter


Din rolle i kundesupport

I din rolle kommer du til å besvare innkommende samtaler, e-post besvarelser og chat spørsmål fra kunder med fokus på det økonomiske. Det kan handle om alt fra regninger og kontrakter, til finansiering av et produkt over lenger tid. Utover dette gir du profesjonell service på høyt nivå for et velkjent varemerke og besvarer kunders ulike ærender for å imøtekomme deres behov. Du strever etter å gi våre kunder en førsteklasses kundeopplevelse. Du får mye eget ansvar, men du blir aldri etterlatt uten noen form for hjelp takket være våre tydelige rutiner, en sterk teamfølelse og et høyt engasjement blant både kollegaer og ledere - på Transcom jobber vi alle som en!

Posisjon: CSR (Customer Service Representative) Transcom
Arbeidstider: Mandag-fredag kl. 07:45-16.30 på kontoret vårt i Kista
Stillingsform: 100%

Fast månedslønn med mulighet for bonus basert på kundetilfredshet og effektivitet på både team- og individnivå.
Kollektiv avtale: Call/Contact Center och Marknadsundersökningsföretag
Ansettelsesform: Fast ansettelse med en prøve ansettelse på 6 måneder.
Startdato: 5 August

Om deg

Du er en person som elsker å sette seg inn i nye saker og se deg omkring. Vi ser gjerne at du har en nysgjerrighet, er tydelig i din kommunikasjon og har lett for å tilpasse deg etter kundens ulike behov. Videre ser vi etter en person med god tålmodighet og i tillegg har det lille ekstra når det kommer til service. Framfor alt vil du arbeide innom en bedrift som tilbyr personlig utvikling, videreutdanning og muligheten for å vokse for den som er interessert i det. Alt dette i en og samme bedrift som også har det veldig kult på jobb.

Utover dette ser vi etter følgende kompetanser:
- Norsk flytende i tale og skrift.
- Engelsk flytende i tale og skrift.
- Du må ha gjennomført videregående skole.
Hos oss behøver du ikke ha noen tidligere erfaring fra dette feltet - vi legger størst vekt på deg som person. 


Rekrutteringsprossesen:
Du behøver ikke sende noen CV til oss. Etter at du har fylt inn din søknad via vår hjemmeside, så kommer du til å motta en mail med en test som heter Harver. Ved godkjent test er neste steg et eventuelt telefonintervju. Intervjuer gjennomføres løpende og tjenesten kan bli gitt ut innen siste søknadsdato - så send oss din søknad allerede i dag!

For mer informasjon om tjenesten, send oss gjerne en mail til jobb.sverige@transcom.com


Om Transcom 

Transcom er en global spesialist innen kundeservice og kundetilfredshet gjennom vårt omfattende nettverk av 90+ kontaktsentre i 28 land på 33 språk. Vi er drevet av innovasjon og har en lidenskap for å hjelpe mennesker med å løse problemer. I tillegg er vi en av Sveriges største arbeidsgivere av ungdom. Hos Transcom er vi forpliktet – overfor kundene våre og overfor hverandre. Hver dag starter noen sin reise med Transcom, og vi tar til orde for å ta potensialet som finnes i dag for å transformere det til kompetanse for fremtiden. Vil du bli kjent for å jobbe hardt, være en lagspiller og støtte andre på laget ditt? Det er akkurat slik vi er i Transcom. Her bryr vi oss om hverandre. Du er inkludert, akkurat som du er, fra dag én. Med riktig tankesett er det ingen ende på hvor langt vi kan nå sammen.

Share this job

More jobs like this