Nederlandstalig Klantenservicemedewerker MediaMarktSaturn - NL/ENG - 100% remote

Location: Spain, Alicante

Job category: Customer Service Representative (CSR)

Language: Dutch

Altijd al willen werken onder de Spaanse zon? Je geluk beproeven! Wij zijn op zoek naar klantenservicemedewerkers voor de BeLux-markt van ons MediaMarktSaturn-project.! Ben jij beschikbaar om te starten met de opleiding op 11 Maart 2024 ?


Wat bieden wij:

  • Contract: een vast contract bij Transcom met een proefperiode van 1 maand

  • Bonussysteem: prestatiegericht (geen verkoop!!)

  • Welcome Bonus: Wanneer je wordt aangenomen, ontvangt je een "Welcome Bonus" van 250 EUR

  • Opleiding: 2 weken voltijds betaalde theoretische opleiding

  • 100% Remote: Je kan 100% remote werken vanaf elke plek op het vasteland van Spanje als je meer dan 50 km van ons kantoor in Alicante of Benalmadena woont. Ook voorzien wij je van alle benodigde apparatuur

  • Hybride werkmodel: Woon je op minder dan 50 km van ons kantoor in Alicante, dan moet je de eerste 3 maanden elke dag aanwezig zijn in ons kantoor. Na de eerste 3 maanden en in overleg met de teamleiders is het mogelijk om op een hybride werkmodel te werken

  • Carrièremogelijkheden: een internationale werkomgeving met diverse doorgroeimogelijkheden, zoals trainer of teamleider

  • Werk bij een prestigieus bedrijf dat voor het zesde jaar op rij de prijs “Top Employer Spanje 2023” en ook de prijs voor "European Contact Center & Customer Service Awards 2023" heeft gewonnen!


Kom de Transcom familie versterken als medewerker klantenservice!
Aan de telefoon assisteer je de klanten van MediaMarktSaturn met hun vragen over de producten en diensten. De werkzaamheden bestaan ​​voornamelijk uit telefoongesprekken en bij goede prestaties kunnen je verantwoordelijkheden worden uitgebreid naar bijvoorbeeld de backoffice, social media of e-mail. Er wordt rekening gehouden met jouw vaardigheden en talent!


Het zijn alleen inkomende oproepen en verkoop maakt geen deel uit van de functie. Je voert de gesprekken op jouw manier, maar er is altijd een script waarop je kan terugvallen. Zo lossen wij elke puzzel op, van een eenvoudige rekenvraag tot een complexer probleem. Je hoeft geen technisch wonder te zijn om dit te doen, het allerbelangrijkste is dat je het leuk vindt om mensen te helpen en de energie hebt om goede service te verlenen. Natuurlijk ben je niet de enige, want je beschikt over een database met de juiste tools en behulpzame collega’s waar je op kan vertrouwen.

Wat zoeken we?
Niveau Engels en Nederlands: Nederlands is je moedertaal en je hebt ook een goed niveau Engels. Minimaal B2 niveau.
- Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 20.00 uur en zondag van 10.00 tot 19.00 uur.
- Uren:
39 uur per week, met de ene week ochtenddiensten en de andere week avonddiensten.
- Beschikbaarheid:
Je bent minimaal vijf dagen per week beschikbaar. Minimaal twee weekenden per maand en 2 avonden per week.
- Fulltime training:
Je bent bereid om vier weken fulltime te werken tijdens de (betaalde) trainingsperiode (2 weken theorie en twee weken    begeleide gesprekken).

Houd er rekening mee dat voor deze functie alleen kandidaten met een EU-paspoort of TIE/werkvergunning en een geldig Spaans "Número de la Seguridad Social" in aanmerking komen.


Over Transcom:
Bij Transcom zijn we onvermoeibaar toegewijd aan onze klanten en aan elkaar. Elke dag begint iemand zijn reis bij Transcom. Benut je potentieel vandaag en zet het om in vaardigheden voor de toekomst. Bij Transcom krijg je erkenning voor je harde werk, wordt teamwerk en steun aan anderen op prijs gesteld en gewaardeerd. Jij en je collega´s zorgen voor positieve en blijvende veranderingen in jullie teams en gemeenschappen. Dat is wie we zijn bij Transcom. Hier zorgen we voor elkaar en steunen we elkaar. Je bent hier zoals je bent, vanaf de eerste dag. En met de juiste instelling zijn er geen grenzen aan wat we samen kunnen bereiken. #TranscomFamilie #transparantecommunicatie

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via
hello.spain@transcom.com

Share this job

More jobs like this